Vásárlói tájékoztató

 

Kedves Érdeklődő!

Kérem figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót, amelyben megtalálhatja a képekkel és a vásárlással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat.

Árajánlat kérés - Megrendelés

1.lépés
Árajánlatkérését a galéria menűpontban teheti meg, ahol az Önnek tetsző képet kijelölheti és az űrlap kitöltésével árajánlat kérését elküldheti.

2.lépés
Ellenőrizze még egyszer az adatokat.
Ha mindent megfelelőnek talált, az "Árajánlat " gombra kattintva érvényesítheti árajánlat kérését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben.
További érdeklődését e-mail formában adhatja le.

Amennyiben a kiválasztott képet ténylegesen megszeretné vásárolni, akkor a vásárlási feltételeket e-mailben vagy telefonban egyeztetjük.

Fizetési módok

Banki átutalás:
A saját bankszámlájáról telefonon, Interneten keresztül, vagy pedig személyesen a bankfiókjából tudja átutalni számlánkra (e-mailben küldjük) a vételárat. A megrendelt kép a vételár számlára történő beérkezése után kerül postázásra. Az utalás megjegyzés rovatában mindenképp tüntesse fel a megrendelő nevét és a befizetés tárgyát. Pl.: Kovács Béláné - kép rendelés

Ha nem rendelkezik bankszámlával - Készpénzes befizetés egy bankfiókban :
Ha nem rendelkezik bankszámlával, akkor javasoljuk a bankszámlára történő készpénz befizetést. A megrendelt kép a vételár számlára történő beérkezése után kerül postázásra.
A banki befizetés megjegyzés rovatában mindenképp tüntesse fel a megrendelő nevét és a befizetés tárgyát. Pl.: Kovács Béláné - kép rendelés

Személyes fizetés:
Személyes fizetés és átvétel esetén a kép átvételének lehetséges időpontjairól e-mailben értesítjük Önt, illetve érdeklődhet róla az alábbi telefonszámon: 0630 6131 137

Utánvétel:
Utánvételes rendeléseknél a kép átvételekor kell az összeget kiegyenlíteni. A szállítás a Magyar Postán keresztül történik. Ha a kézbesítéskor a postás nem tudja átadni a csomagot, akkor értesítőt hagy a postaládában, amivel a csomagot 8 napon belül átveheti a postán. A kézbesítés időpontja általában napközben 8-17h között történik.

A postára adás időpontjáról e-mailben értesítjük. Amennyiben az ezt követő 3-4 napon belül nem érkezik meg a kép, akkor feltehetőleg a postán történt a csomaggal valami. Ebben az esetben ne várjon tovább, értesítsen a problémáról!

A megrendelt kép ellenértékét és a postai díjat a kézbesítéskor az utánvételi szelvény alapján a postásnak kell készpénzben kifizetni. A csomag tartalmazza az áru készpénzes számláját.

Kérjük, a kikézbesített csomagot mindig vizsgálja meg a postás jelenlétében, sérülés esetén vetessen fel jegyzőkönyvet, és a csomagot ne vegye át!

A szállításról

Budapest területén a megrendelt képet ingyenesen házhoz szállítjuk.

A megrendelt termékeket postai úton, súlytól és mérettől függően csomagban továbbítjuk. A szállítási költséget a mindenkor érvényes postai díjszabás határozza meg.
Megtekinthető a http://www.posta.hu/ internetes címen

Minden festményünket kerettel szállítjuk. Amennyiben még is keret nélkül kéri,előre jelezni kell.

Fogyasztóvédelmi törvényeknek megfelelően 8 napig pénz visszafizetési garanciát biztosítunk amennyiben visszaküldi a képet sértetlen állapotban!

Légipostai küldemény:
Légipostai küldeményként (külföld), előzetes banki átutalás eseténKöszönöm, hogy megtisztelt látogatásával!
Remélem, hogy alkotásaim elnyerik a tetszését és Önt a későbbiekben is, immár visszatérő vásárlómként üdvözölhetem!

Tisztelettel: Gyüre László

 

 
 
 
A vásárlók írták:
 

"Megragadott a különleges technika "

"A festmény maga uralja a szobát, másra nem tud az ember figyelni, a szemet teljes egészében leköti és magára vonza."

"...naponta többször gyönyörködöm benne!"

tovább >>