<< kezdőlap

Üdvözlöm!

Gyüre László vagyok.1972 02.05.-én születtem. Budapesten élek és képzőművészettel foglalkozom.1996-ban szereztem diplomát rajz szakon, majd az Iparművészeti Egyetemen tanultam.Sokféle technikával dolgoztam már (tempera, pasztell, akvarell, kollázs), de ma már főleg olajjal és akrillal festek. Képeim egyedi technikával készülnek, amihez különböző szerves és szervetlen anyagokat használok. Az alkotásaimon a plasztikus és a sima felületek játéka adja meg a képek dinamizmusát és a különlegességét.

Az általam készített plasztikus DESIGN képek azt a legújabb művészeti irányzatot képviselik,amely különleges stílusával és hangulatával a síkszerű képből térbeli képeket varázsol. Így egy csodálatos vizuális élménnyel, látvánnyal ajándékozz meg mindenkit.

Minden kép egyedi témájú műalkotás, amelyhez hasonló képekkel nem találkozhat a tulajdonosa, és sehol máshol nem juthat hozzá ilyen ajándéktárgyhoz.

A plasztikus DESIGN kép több mint kép, mivel domborműszerűségével, egyedi formaalakításával és különleges technikájával a legújabb trendi lakásdekorációként is megállja a helyét.

Ez a stílus azoknak az érdeklődését keltette fel eddig is akik önmagukkal szemben igényesek. Hajlandóak áldozni a művészi értékű lakáskiegészítőkkel berendezett otthonra.

A Plasztikus DESIGN képek üzenete világos: különleges, exkluzív művészi alkotással díszíteni a lakást. Egy olyan képpel, amely önnek az eleganciát sugározza, vendégeiből pedig a kíváncsiságot váltja ki.